El PP canvia la destinació dels diners anunciats per a la millora del poliesportiu municipal de #Gandia

Sorprenentment, els diners del camp de golf i del nou reté de la policia local es destinaran a 4 projectes, entre els quals no hi apareixen les instal·lacions esportives, tot i l’anunci recent del govern.

Compromís també es pregunta pel futur finançament del camp de golf i el reté de la policia, una vegada es desvien els fons del Pla Confiança. “On està el cost zero de Torró?”.

Gandia, 28 d’octubre de 2013.-
El Grup  Municipal de Compromís a  l’Ajuntament de Gandia ha mostrat la seua sorpresa després de comprovar, a la documentació de la comissió d’urbanisme que tindrà lloc el pròxim dimecres, que el canvi de finalitzat del Pla Confiança afectarà a quatre projectes que res tenen a veure amb les instal·lacions esportives municipals. Cal recordar que, recentment, el govern del PP va anunciar a ‘bombo i plateret’ que una part dels diners del futur projecte de camp de golf a la platja (400.000 euros) anaven a destinar-se a la millora del Poliesportiu. “A la proposta tècnica que se’ns ha passat no hi apareix cap referència a aquest projecte, sinò que es gastaran en altres qüestions”.

La portaveu, Lorena Milvaques, es pregunta pel que ha passat des de l’anunci de Torró per desdir-se ara, així com pel futur finançament dels altres dos projectes. “D’on pensa traure el govern els 2.283.000 euros pressupostats per al camp de golf i el reté? Pensa vendre més sòl municipal quan tots sabem com està el mercat del sòl?”. Per a Compromís, a poc a poc, va descobrint-se la falsedat de la política de ‘cost zero’ “que tant li agrada vendre a Torró. Ja en tenim altres exemples amb la privatització de les escoletes, les obres del Prado i, ara, estos projectes que havien de pagar-se també amb el Pla Confiança”.

D’altra banda, Compromís també recorda que el projecte de sostenibilitat econòmica del camp de golf a la marjal que es va remetre a la Generalitat es justificava en un informe de l’Interventor Municipal que assegurava que el 1.152.000 d’euros de cost estava finançat pel Pla Confiança. “Caldrà reiniciar el procés i enviar-hi un nou informe?”.

Per a Compromís, una vegada més, el govern del PP ens fa gal·la de la seua política de “fum i improvisació, marca Torró”. 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *