– Foto: Safor Guia / J.C.

Lorena Milvaques lamenta que Torró permeta l’ús d’aquesta imatge tan masclista de la dona per part d’una empresa privada utilitzant el nom de Gandia.

Gandia, 23 de gener de 2014.-

Compromís per Gandia ha condemnat la utilització sexista i denigrant de la dona en una campanya organitzada des d’una empresa gandiana a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que es celebra durant aquest setmana a Madrid.

Concretament, es tracta del repartiment de publicitat per part de dues dones per encàrrec d’una coneguda discoteca gandiana. La polèmica va sorgir quan aquestes dones es van fotografiar davant de l’estand de Gandia, imatge que va ser molt comentada i compartida a les xarxes socials i els mitjans de comunicació, danyant d’aquesta forma la imatge de Gandia com a destí turístic.

Per a la portaveu a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques no es pot permetre que s’utilitze el nom de la nostra ciutat per a fer una campanya com aquesta. “Estem en contra de que es faça un ús sexista, masclista i denigrant de la dona, independentment de que siga iniciativa privada o pública, i per suposat, que condemnem també que es faça emprant el nom de Gandia”.

Es por tot això, que Compromís exigeix a l’alcalde, Arturo Torró, que “reprove públicament aquesta campanya promocional” i que pose en funcionament els mecanismes adients per a que una situació com aquesta no torne a succeir.

“No podem permetre que Gandia siga noticia als mitjans de comunicació nacional i a les xarxes socials per noticies com aquestes, perquè poden danyar greument la imatge d’una ciutat que té molts atractius culturals, naturals, gastronòmics, etc, que oferir als seus visitants. La majoria dels gandians no ens identifiquem amb aquest tipus d’imatges sexistes”, conclou Milvaques.