Compromís critica la doble vara de medir del PP i Torró, “els quals deixen sense subvencions els joves mentre anuncien més corregudes de bous, concerts i altres ‘saros’ per al pròxim estiu”.

Gandia, 17 de gener de 2014.-

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha mostrat la seua sopresa i indignació després que el Tinent d’Alcalde responsable de Joventut, Víctor Soler, anunciara hui, a la comissió municipal de Joventut, que el govern local del PP no convocarà per a 2014 les ajudes destinades a subvencionar les activitats que realitzen les associacions juvenils de la nostra ciutat.

El regidor, Facund Puig, ha criticat durament la doble vara de medir del PP: “D’una banda s’eliminen les ajudes als nostres joves, però d’altra Torró anuncia al Patronat de Turisme que presentarà a Fitur noves corregudes de bous, concerts i altres saraos per al proper estiu. És a dir, més balafiament dels diners públics”.

Per a Compromís la dreta “suma i segueix” impedint, ara, la participació de la nostra joventut en el teixit social i cultural de Gandia.

Foto: Revista Gente de la Safor.