Compromís denuncia que la ciutadania pagarà el deute sense control de l’empresa pública

Mostren la seua perplexitat per l’adjudicació de les obres del mercat per 841.146 euros, no previstos al projecte inicial.

FACUND PUIG: “Com pensa pagar ara l’empresa les despeses de finançament, els jornals dels endollats (‘enxufats’), les quantitats que abone als amics del PP que col.laboren amb ells, els saraos de l’estiu, etc… La resposta és molt senzilla: Incrementant, encara més, el deute sense control que suporta l’empresa i que acabarem pagant, amb interessos, tota la ciutadania”.

Gandia, 19 de febrer de 2014.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia assegura haver-se assabentat pels mitjans de comunicació que l’empresa pública ha adjudicat per 841.146 euros les obres de construcció del mercat de la Plaça Prado. Una quantitat no contemplada al pressupost inicial del projecte. És per aquesta raó, que ha mostrat la seua sorpresa i perplexitat per la situació en que es queden les arques de l’empresa pública.

El regidor, Facund Puig, recorda que si tenim en compte que els ingressos de l’empresa pública són bàsicament els que li transfereix l’Ajuntament (1.617.500 euros) als quals se’ls ha restat 665.000 per tal de pagar la sentència de DUET i, ara, cal restar 841.146 no previstos, la quantitat final és de 111.354 euros.

Per aquesta raó, Puig es pregunta “com pensa pagar l’empresa: les despeses de finançament, els jornals dels endollats (‘enxufats’), les quantitats que abone als amics del PP que col.laboren amb ells, els saraos de l’estiu, etc…”. Per a Compromís, la resposta és molt senzilla: “Incrementant, encara més, el deute sense control que suporta l’empresa i que acabem pagant, amb interessos, tota la ciutadania”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *