T’escoltem i actuem! (per Laura Morant*)

Vivim temps difícils, amb una crisi que continua avançant a passes gegants, i si avança és, i no devem oblidar-ho, perquè moltes vegades els representants polítics no han sabut estar al costat de les necessitats de les persones. A Gandia ho estem comprovant, amb una guerra entre uns i altres per veure qui és capaç de malgastar més diners, i solucions en veiem ben poques. El preu que paguem és l’encariment dels serveis públics, pujada d’impostos, malgastar diners amb compres estranyes, privatitzacions de serveis públics, tancament de la nostra televisió comarcal, per no parlar de l’intent d’urbanitzar l’Auir, etc.
Gandia és ara mateix un clar exemple de dolenta gestió pública, ho és ara i ho va ser la passada legislatura amb polítiques de dreta dirigint aquesta ciutat i el seu entorn. Amb un govern del PP més preocupat de celebrar festes (amb concerts i bous) i a endollar els seus amics i familiar que a crear treball més enllà dels mesos d’estiu, o contindre el deute i pagar allò que es deu. Estan pensant: qui vinga darrere que tanque la porta!
I per què si no disposem de diners, aquest govern malgasta refent places noves i espectacles de tot tipus? Privatitzar serveis ha fet millorar la seua qualitat o ha suposat una reducció del preu? Evidentment, els espectacles que dirigeix el govern local s’han de pagar, i estem pagant-los nosaltres, amb una pujada indignant dels nostres impostos per tots els costats i un augment del preu dels serveis públics. I així successivament, la situació es repeteix a milers de ciutats i pobles, les persones paguem aquesta crisi que no estem generant nosaltres.
Compromís proposa una altra manera de fer política, una política que atenga els ciutadans i les ciutadanes, que escolte les seues propostes i les necessitats; una política al servei de les persones i no del revés; una política que tinga en els seus objectius més fonamentals invertir en la creació de treball, i regenerar les institucions públiques. Una política basada en la transparència, participativa i adaptada a les necessitats dels nostres veïns i de les nostres veïnes.
Però, en aquest camí, vosaltres, teniu veu activa en aquest projecte, un projecte que naix de la voluntat de canviar les coses, canviar aquest futur gris que ens espera i fer de Compromís l’instrument útil per atendre les necessitats de totes i cada una de les persones que componen aquesta preciosa i especial ciutat.
Hem d’ajuntar les nostres mans -per damunt dels individualismes- perquè només junts podem aconseguir trencar este govern dictatorial en mans d’un partit popular que no escolta ni pretén escoltar. I per aconseguir un canvi polític a Gandia, en la qual la dreta abandone aquestes polítiques caduques de privatitzacions i dubtosa moralitat, us necessitem a vosaltres, que sou els qui viviu a aquesta ciutat, patiu aquest govern i sou els que ens podeu dir, sense pors, què necessiteu i quina és la Gandia que hem de construir entre tots. És per això que us convide a vindre a la primera Assemblea Oberta a la ciutadania de Compromís per Gandia, que tindrà lloc divendres, 21 de febrer a les 19.30 hores, a la nostra seu del carrer Tossal, 5, perquè ens conegueu millor i també conèixer-vos a vosaltres, i pugueu sumar-se a la nostra manera democràtica i transparent de fer política, una política d’esquerres sense cap tipus de dubte.
Estem perfilant un camí per recórrer junts que ens farà treure la dreta d’aquesta ciutat i de moltes altres, un camí que et demanem recòrregues al nostre costat, perquè tu eres veu activa en aquest procés de canvi social, i sense tu, que ens dius allò que necessites, aquest projecte no tindria cabuda en cap societat. És hora d’exigir responsabilitats a aquells que governen preocupant-se per les seues butxaques i no pel benestar de les persones, i en eixe camí ens trobareu a tots els qui formem part de Compromís.

Vos esperem divendres, a vosaltres i a tota la gent compromesa que vulgueu convidar i que vulga fer aquest camí de redreçament social i nacional a la nostra ciutat i al País Valencià #mésCompromís #tEscoltemiActuem.

*Laura Morant, secretària-portaveu de Compromís per Gandia.
*Article publicat hui a l’edició comarcal del diari Levante-EMV.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *