Compromís posa exemples de la falsa austeritat del PP

L’organisme autònom depenent de l’Ajuntament de Gandia, Leandro Calvo, ja ha consumit el seu pressupost de 2014 amb un dèficit negatiu de 1.131 euros, només amb les factures que no van tindre cabuda en els comptes generals de 2013.

Per a Facund Puig es demostra que els pressupostos són ficticis i es pregunta quines altres partides d’enguany estan ja exhaurides al mes de febrer.

Gandia, 28 de febrer de 2014.-

Per al Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia el cas de l’Organisme Autònom Leandro Calvo és un exemple clar “de la política econòmica irreal, fictícia i de la falsa austeritat que ve aplicant el PP des de que governa la nostra ciutat.” 

El regidor, Facund Puig, ha recordat que el pressupost de Leandro Calvo va passar de 66.750 euros l’any 2012, a 33.334 (2013) i 25.000 euros als pressupostos d’enguany. Tot i això, a la Comissió d’Hisenda d’ahir es va informar d’una primera tanda de factures extrajudicials, és a dir, que ja no tenen cabuda en el pressupost de 2013 per estar exhaurit. Entre elles algunes per valor de 26.131 euros corresponent al Leandro Calvo. “Si tenim en compte que la partida per a l’organisme autònom per a tot el 2014 és de 25.000 euros, ens trobem com, només iniciar l’exercici, Leandro Calvo té un pressupost de -1.131 euros”.

Per aquesta raó, Compromís es pregunta cóm pensa desenvolupar la seua tasca Leandro Calvo amb un dèficit negatiu. “A càrrec dels pressupostos de 2015?”. Això demostraria, segons Puig, el que venen denunciat des de fa temps, que els comptes municipals són irreals i “el PP enganya la ciutadania quan parla d’austeritat, perquè al final, com hem vist, s’acaben incrementant considerablement els comptes amb factures extrapressupostàries”.

Puig també vol saber “quantes partides dels comptes municipals es trobaran en la mateixa situació durant 2014, és a dir, en descobert, per culpa de les càrregues d’exercicis anteriors?”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *