Consideren ‘indigne i poc ètic’ que el PP es valga de les institucions i dels diners públics per promoure un acte electoralista aquest divendres a la Casa de la Marquesa, dies abans que la llei ho prohibisca.

Gandia, 26 de març de 2014.-
El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat aquest matí el seu malestar i indignació després d’assabentar-se de la celebració aquest divendres, 29 de març, a les 12.30 hores, i a la Casa de la Marquesa d’un debat  sobre les Eleccions Europees, organitzat per la Generalitat, sota el títol: “Tu decideixes” 2014, amb l’objectiu “d’explicar als ciutadans com influeixen les decisions de la Unió Europea en el nostre dia a dia”. A l’acte participen, únicament, càrrecs públics del PP a diferents administracions públiques, com ara: la Directora General de Relacions amb la Unió Europea, M Victoria Palau Tárrega, el Membre del Comité Valencià d’Assumptes Europeus, Martín Quirós Palau, l’Assessor de la Conselleria Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Alberto Pascual o l’alcalde de Gandia, Arturo Torró.

Per al regidor de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig, el PP “es torna a burlar de la ciutadania fent un ús pervers de les insititucions per tal de fer campanya electoral amb diners pagats per totes i tots”.

Puig també recorda que una prova d’això és també que el debat es celebra el pròxim divendres, “apurant el termini legal per a fer-ho, ja que a partir de l’1 d’abril la llei electoral ho probeix”.

És per aquesta raó, que des de Compromís anuncien que no assistiran a l’acte i demanen la suspensió del mateix en considerar-lo “poc ètic i electoralista”.