Compromís demana Torró que negocie el retorn del deute amb la Mancomunitat

Lamenten que l’ens comarcal expulse Gandia pels impagaments, dels quals responsabilitza els governs del PSOE i el PP.

Milvaques anuncia que si Compromís té responsabilitats de Govern al 2015, farà tot el possible perquè la nostra ciutat recupere la seua capitalitat.

Gandia, 27 de març de 2014.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha tornat a demanar al govern local que reconsidere la seua decisió d’abandonar la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna, després que l’ens haja fet efectiu l’expulsió, com a conseqüència de l’impagament del deute.

Compromís ha responsabilitzat del deute, superior als 800.000 euros, a l’anterior govern del PSOE, però també al PP, “el qual, lluny de negociar els impagaments, ha continuat augmentant la morositat i ha decidit abandonar l’ens comarcal, sense tindre en compte els perjudicis per a la nostra ciutat”. 

En aquest sentit, la portaveu municipal, Lorena Milvaques, ha tornat a demanar l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, que busque el diàleg i negocie fórmules per a tornar el deute.

Milvaques rescorda també que la Mancomunitat ja ha aprovat preus públics que són molt més onerosos per a la ciutadania que, com la de Gandia, no hi forma part.

Compromís lamenta que la decisió del govern local d’abandonar la Mancomunitat implique també la pèrdua de la capitalitat comarcal “per moltes raons: socials, culturals i econòmiques. Gandia no s’entén sense La Safor-Valldigna, d’igual manera que la comarca no es pot concebre sense la seua capital…”

Finalment, Milvaques ha anunciat que si al 2105 té responsabilitats de govern treballarà per fer possible el retorn de Gandia a la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *