Torró menteix sobre el finançament del Parc de l’Alqueria Nova

Els tècnics municipals li recorden que el termini que estableix la Generalitat per canviar els projectes del Pla Confiança va finalitzar fa molts mesos. D’aquesta manera, la diferència entre els 224.000 que costava la remodelació del parc i els 700 que anuncia l’alcalde no es poden obtindre, a ‘cost zero’, del projecte del Skate Park, tal i com assegurava Torró.

LORENA MILVAQUES: “Ens trobem davant una altra mentida de Torró que intenta amagar el sobrecost per a la ciutadania d’un projecte innecessari, al qual s’oposa el veïnat i que no té cap previsió d’execució”

Gandia, 28 de març de 2014.-

Finalment, la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament de Gandia, celebrada aquest matí, ha inclòs en l’ordre del dia la petició d’informació per part de la portaveu del Grup Municipal de Compromís, Lorena Milvaques, sobre el projecte de remodelació del parc de l’Alqueria Nova o parc de Sant Pere.

En primer lloc, Milvaques s’ha interessat pel contingut del projecte que es va repartir en un futllet informatiu al barri Roís de Corella, diferint, considerablement, del que s’havia acordat a la reunió de la Junta de Districte davant de vora 300 persones. “El govern ha confirmat que el projecte és el definitiu, però que es troba en periode de redacció i, per tant, pot patir variacions”.

Menys clares estan les coses pel que fa a l’inici i finalització de les obres, ja que el PP desconeix el termini fins que no finalitze la redacció.

La sorpresa, però, ha arribat en ser preguntat el govern pel cost econòmic, després que l’alcalde anunciara un sobrecost sobre el que s’havia anunciat (de 224.000 a vora 700.000 euros) en un principi. En declaracions als mitjans de comunicació, Torró va assegurar ahir que la diferència es pagaria, a ‘cost zero’, mitjançant la modificació d’un altre projecte del Pla Confiança, el del Skate Park. Doncs bé, a preguntes de Compromís, els tècnics municipals han hagut de descartar aquesta possibilitat, ja que fa molts mesos que va finalitzar el termini donat per la Generalitat per a modificar o canviar els projectes. Caldria doncs, que l’administració autonòmica modifiqués aquesta norma.

“Per tant, ens trobem davant una altra mentida de Torró que intenta amagar el sobrecost per a la ciutadania d’un projecte innecessari, al qual s’oposa el veïnat i que no té cap previsió d’execució”

Milvaques també ha mostrat el seu malestar per les insinuacions del regidor d’Urbanisme, Toni Abad, qui ha tornat a carregar contra veïnat de Roís de Corella acusant-lo de “recollir signatures, enganyant a la gent, en contra del tombament del mur perimetral del parc de Sant Pere”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *