El PP torna a amagar els deutes de l’empresa pública a l’oposició i el Ministeri

Compromís denuncia que, un trimestre més, els comptes d’IPG no s’han incoporat als informes trimetrals de morositat a què obliga la llei per suposats problemes informàtics. D’eixa manera, els grups de l’oposició, i el Minsiteri, no poden conèixer el que l’empresa pública, que depén de l’Ajuntament de Gandia, deu als seus proveïdors.

FACUND PUIG: “Suposem que la desfeta econòmica de l’empresa pública serà d’una magnitud tan elevada que està portant Torró a magar de manera reiterada els seus comptes. La transparència municipal de què tant li agrada presumir a l’alcalde es veu duríssimament qüestionada quan, d’una manera tan burda, es pretén amagar una realitat econòmica, la de l’empresa IPG, que tard o d’hora acabarem descobrint i denunciant”.

Gandia, 28 de març de 2014.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha denunciat que, un trimestre més, i en portem uns quants, els comptes d’IPG no s’han incoporat als informes trimetrals de morositat a què obliga la llei.
D’eixa manera, els grups de l’oposició, i el Minsiteri d’Hisenda, no poden conèixer el que l’empresa pública, que depén de l’Ajuntament de Gandia, deu als seus proveïdors. “I deuen ser molts diners quan ho amaguen. Resulta molt revelador com l’empresa pública IPG intenta escapar de manera sistemàtica dels mecanismes de control i fiscalització dels seus comptes per part dels grups de l’oposició i, fins i tot, del Ministeri.”

El regidor, Facund Puig, també ha qüestionat les excuses relacionades amb suposats problemes informàtics per a no incorporar la informació del seu estat de comptes a 31 de desembre de 2013 als oferits de manera global per l’Ajuntament: “Se ha remitido un escrito por IPG en el que se manifiesta que, debido a una incidencia en el sistema informático, no es posible acceder a la información contable del último trimestres de 2013”, diu l’informe de l’interventor.

“Suposem que la desfeta econòmica de l’empresa pública serà d’una magnitud tan elevada que està portant Torró a amagar de manera reiterada els seus comptes. La transparència municipal de què tant li agrada presumir a l’alcalde es veu duríssimament qüestionada quan, d’una manera tan burda, es pretén amagar una realitat econòmica, la de l’empresa IPG, que tard o d’hora acabarem descobrint i denunciant.”

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *