Recorden que les dades interanuals demostren que a Gandia continua destruint-se ocupació.

La formació senyala que l’únic treball que està creant-se és la del Pla d’Ocupació, però que es tracta d’una feina precària i insuficient.

FACUND PUIG: “És un descens minúscul comparat amb la problemàtica de la desocupació a Gandia i la comarca”.

Gandia, 07 d’abril de 2014,-
Davant les darreres declaracions “triomfalistes” del govern de Gandia, al voltant de les xifres d’ocupació del passat mes de març, el grup municipal de Compromís fa una crida a la “prudència”, a l’hora de fer valoracions: “Sabem que es tracta d’un mes històricament favorable, per la celebració de les Falles. Però la realitat continua sent un descens minúscul de l’atur, en comparació amb les taxes de desocupació que afecten a més de nou mil persones sols a la nostra ciutat. L’alegria, per tant, sols pots ser moderada”, ha apuntat el regidor, Facund Puig.

En aquest sentit, Puig ha indicat que les dades interanuals demostren que a Gandia continua destruint-se ocupació: “No entenc que el govern municipal faça declaracions triomfalistes de les dades del mes de març”, ha continuat explicant. “És més, la reacció hauria de ser totalment la contrària: preocupació per donar resposta a una situació que, fins ara, continua no estant en cap cas resolta. Hauríem d’esperar molt més d’un govern que es va presentar a les eleccions sota el lema Ahora empleo”, ha conclòs.

Compromís ha expressat la seua preocupació per les persones que, a hores d’ara, no sols no tenen feina, sinó que han esgotat qualsevol tipus de prestació. “Es tracta d’un escenari que reclama molta més implicació que un Pla Municipal d’Ocupació que, si bé està creant alguns llocs de feina, ho fa amb paràmetres de precarietat i en nombre insuficient”.