Puig: “Els capritxos de Torró estan danyant a les treballadores i arruïnant la hisenda municipal”

Compromís exigeix al govern de Gandia que complisca la sentència que, per quarta vegada, declara il·legals els acomiadaments de les educadores de les escoletes municipals: “És vergonyós que una administració pública intente buscar mecanismes per a no complir una sentència judicial”, ha declarat Puig.

Gandia, 22 d’abril de 2014.-

Davant la darrera sentència del Jutjat Social de València -i ja van quatre- que obliga l’Ajuntament de Gandia a indemnitzar amb més d’un milió d’euros, en concepte de sous impagats i cotitzacions a la Seguretat Social, a les treballadores de les escoletes municipals i a readmetre-les al seu lloc de feina, Compromís torna a demanar a l’alcalde de Gandia que complisca la legalitat.

“És vergonyós que una administració pública intente buscar mecanismes per a no complir una sentència judicial”, ha declarat el regidor econacionalista, Facund Puig. “El que ha de fer l’Ajuntament de Gandia i, concretament, l’artífex de la injusta decisió d’acomiadar les educadores, Arturo Torró, és complir amb la legalitat. És dir, pagar les indemnitzacions i readmetre a les treballadores, sense més excuses ni dilacions”

Així, des de Compromís han reiterat allò que, des de fa dos anys, venen denunciant, al voltant del procés de privatització de les escoletes municipals, que l’alcalde de Gandia va voler vendre com una via d’eficiència gestora i d’estalvi per a la ciutat: “La privatització de les escoletes ha sigut un procés desafortunat, innecessari i costós. S’ha maltractat a unes educadores que van ser acomiadades injustament i així ho reconeix, una vegada i una altra, la justícia, per moltes excuses que done l’alcalde. I d’estalvi, res de res. Ara estem parlant d’una indemnització de més d’un milió d’euros”, ha explicat Puig.

Malauradament, segons Compromís, sembla que al govern municipal no li basten les decisions judicials: “Denunciem que els capritxos de l’alcalde estan danyant a les treballadores i continuen arruïnant la ja “molt tocada” hisenda municipal. Quan més temps tarde a readmetre-les, major serà el cost per a l’Ajuntament de Gandia”, ha conclòs.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *