Al PP li agrada el circ i nosaltres #salvemlAuir (per @Laura_Morant *)

Fa pocs dies hi hagué una concentració davant la casa de la Marquesa de Gandia arran de l’exposició dels projectes que pretenen urbanitzar la platja de l’Auir. Una mostra acompanyada d’un fals procés de participació ciutadana per decidir un projecte que no ha demanat esta ciutat i que ells ja tenen decidit.

D’eixa concentració pacífica (amb alguna crítica cap al govern local del PP), jo em quede amb la cara de satisfacció d’un senyor alcalde, a qui li encanta el circ. Va abandonar la casa de la Marquesa acompanyat d’uns quants policies, que no semblaven gens preocupats pel que passava allí, perquè no hi va haver cap tipus d’intent d’agressió, i Torró amb la cara ben alta somrient al personal, desvanit i encantat, només li faltava saludar com si fóra la Fallera Major i afegir: “Utilitze la meua majoria absoluta per fer allò que em ve de gana quan vull”. Els somriures dels seus companys de govern també eren constants.

Les concentracions són moltes vegades complicades. Qui governa mai les desitja, i faça qui la faça sempre hi ha uns a favor i altres en contra. És un dret de les persones -en democràcia- expressar el seu descontent davant d’una situació que no agrada, com és l’intent d’urbanitzar l’Auir. Ja voldrien els polítics del PP que estiguérem tots calladets com si açò fóra una dictadura, i és que no vivim ja en uns temps que ells enyoren cada dia des dels seus despatxos.

Resulta curiós que el PP encapçalara manifestacions a tot l’estat espanyol contra el matrimoni homosexual, per exemple, i ara pretenguen que la gent no es manifeste o es concentre per altres assumptes, com si ells foren els únics en possessió del dret a la queixa. Molt democràtic no és, no penseu?

Este govern, el popular, viu tan allunyat de la ciutadania que observen espantats la gent cridar. Ells es repeteixen mil vegades mentre dormen que ho realitzen tot perfectament i no entenen les protestes, que ells ho fan tot molt bé. Com van a entendre-les amb eixa manera de pensar caciquista? Estan acomodats a les seues cadires cobrant bons sous i dallò de “xafar” el carrer per solucionar problemes ben poc. Són el govern de les places i els espectacles. No podem esperar gran cosa d’ells amb esta manera de governar.

I a banda de tot açò, tenen el valor de dir que els darrers anys, no s’ha fet res per l’Auir. Què no s’ha fet res? Senyors populars, senzillament, no s’ha construït a l’Auir. Que no els hi queda clar? Nosaltres des de Compromís haurem pogut fer més o menys coses, però ni una rajola hem posat. És curiós que haja d’aplegar un govern de dretes per construir a l’Auir. Comencen a preocupar-se d’esta ciutat i deixen de pensar en edificis, tenen un ajuntament en un deute desproporcionat, ens fan pagar més impostos i no creen treball, i pretenen que callem. I saben què? Estan enganyats, només faltava callar, nosaltres no cobrem del PP, no li devem res a este govern, li ho devem a la gent del carrer, eixa que vostés estan oblidant mentre munten espectacles i perden el trellat.

*Laura Morant, secretària-portaveu de Compromís per Gandia

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *