Compromís lamenta que el PP pague amb retard els proveïdors

Asseguren que aquesta política de pagament als proveïdors “en diferit” afecta greument l’economia de les empreses i genera unes despeses financeres que, fins i tot, poden afectar la seua viabilitat econòmica.

Facund: “La falta control en la despesa i l’allargament dels pagaments d’uns exercicis pressupostaris a altres s’ha convertit en política habitual del govern de Torró”.

Gandia, 24 d’abril de 2014.-

Hui s’ha aprovat en la comissió d’Hisenda la quarta relació de factures extrajudicials -és a dir, fora de pressupost-, per un valor de 332.899 euros. Pagaments que aniran destinats a saldar els deutes de despeses que l’Ajuntament de Gandia va realitzar a l’exercici 2012-2013 i que els proveïdors, un any després, tenen a vista cobrar. I ja són vora 5 milions d’euros els que les castigades arques municipals hauran pagat. Pagaments, tots, amb una característica comuna: el retard.

En aquest sentit, el regidor de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig, ha lamentat aquesta política de pagament als proveïdors: “Doncs afecta greument l’economia de les empreses i genera unes despeses financeres que, fins i tot, poden afectar la seua viabilitat econòmica”. Per a Puig, aquesta pràctica, sembla que ja s’ha instaurat al govern municipal, “fet que evidència la falta de control en la despesa i l’allargament dels pagaments d’uns exercicis pressupostaris a altres, com a política habitual del govern de Torró”.

Des de la formació lamenten aquesta pràctica de no fer front a la realitat de les arques municipals i gastar per damunt de les seues possibilitats, i demanen que el PP pose fi a la política depredadora que asfixia la ja ruïnosa situació econòmica municipal.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *