Compromís denuncia l’obscurantisme del govern del PP i el boicot al funcionament democràtic del consistori: “Portem més d’un any esperant que ens diguen en quins termes es va realitzar “l’acord” amb l’empresa de Coco Loco, sense que se’ns haja donat resposta. Ara ens assabentem per la premsa que aquell “acord” que era a “cost zero”, ara ens costarà a la ciutadania un milió d’euros. Un populisme mentider que rebutgem enèrgicament. Volem els comptes i els volem clars”.

Gandia, 16 de maig de 2014.-

Davant la informació apareguda aquest matí als mitjans de comunicació, que desmenteix l’alcalde al voltant del “cost zero” de l’acord pactat entre el seu govern i l’empresa propietària de Coco Loco, Compromís ha manifestat la seua estupefacció i el rebuig més absolut a les mentides i a l’obscurantisme que ve caracteritzant el govern de Torró.

Per a la formació econacionalista, l’Ajuntament funciona a cop de populisme mentider, que porta a l’alcalde a afirmar que les seues fetes i desfetes no tenen cost per a les arques municipals: “Per això, quan Torró diu “cost zero”, els comptes de la ciutat es posen a tremolar”, ha lamentat la regidora de la formació econacionalista, Lorena Milvaques.

En aquest sentit, Milvaques ha denunciat que Torró actue fent cas omís a les pautes de funcionament democràtic de l’Ajuntament de Gandia: “Portem des de novembre de 2012 esperant que ens diguen en quins termes es va realitzar “l’acord” amb l’empresa de Coco Loco, sense que se’ns haja donat resposta. Ara ens assabentem per la premsa que aquell “acord” que era a “cost zero”, ara ens costarà a la ciutadania un milió d’euros. Un populisme mentider que rebutgem enèrgicament. Volem els comptes i els volem clars”.

La formació econacionalista insisteix en què, en reiterades ocasions, ha demanat accés al document de l’acord signat (la última, el darrer 11 d’abril), així com a la demanda presentada el darrer mes d’abril per l’empresa privada a l’Ajuntament de Gandia: “Ara entenem perquè no volien donar-nos informació de cap tipus, ja que significava desvetlar que l’alcalde estava mentint a la ciutadania i als partits que treballem en aquest Ajuntament”, ha conclòs la regidora.

Balafiament de diners públics, en un moment crític

Compromís també ha denunciat el balafiament de diners públics: “En moments de tanta necessitat per a moltes famílies gandianes, sembla impensable que aquest alcalde es gaste un milió d’euros en la compra de solars a aquesta empresa privada. Mereix el nostre rebuig absolut, sabent com sabem que les cues del comedor social són cada dia més llargues, que cada dia es desnona a famílies a la nostra ciutat… Si Torró disposava d’un milió d’euros, se’ns ocorren moltíssimes coses més urgents per a gastar-los”, ha explicat Milvaques. “Sembla que per a Torró és més important rescatar empreses, que rescatar persones”, ha lamentat la regidora.