Compromís per Gandia es mostra molt satisfet per haver multiplicat per cinc el resultat a Gandia, respecte a les anteriors eleccions europees, haver contribuït a aconseguir un eurodiputat, i agraeix el suport rebut per la ciutadania.

Laura Morant: “Hem trencat el bipartidisme. La gent vol partits pròxims, que la defense i no es representen a ells mateixos”.

Compromís per Gandia ha volgut donar les gràcies la ciutadania pel que considera històric resultat aconseguit ahir per la coalició Compromís-Primavera europea que ha obtingut, per primera vegada, un escó al Parlament europeu, l’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià. Per a la portaveu municipal, Lorena Milvaques, “des de hui mateix, anem a treballar perquè Jordi defense els interessos dels gandians i les gandianes a Brussel.les: la marjal i l’Auir, el camp, les nostres infrastructures, el turisme… Així li ho he manifestat ja al nostre company”.

Per la seua banda, la secretària local de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha valorat molt positivament el resultat a Gandia on han obtingut 2.688 vots (que en seran més si es subsanen algunes errades detectades en dos actes) multiplicant per cinc els vots obstinguts a les darreres eleccions europees: “El PP s’ha deixat més de 20 punts i 14 el PSOE, el bipartidisme està caent, el que demostra que la gent comença a estar cansada de partits que només representen els seus propis interessos i no els de la ciutadania. Estem orgullosos de la nostra campanya de proximitat, a peu de carrer, explicant el nostre programa i presentant el nostre candidat”.

D’altra banda, Milvaques ha assegurat que, tot i que els resultats no són extrapolables a unes municipals, “no ens preocupa la irrupció de noves formacions en este context electoral europeu, perquè guanya l’esquerra, la democràcia, mentre a altres països avança el feixisme. A nosaltres ens agrada la pluralitat. Comença el canvi”.