Des de Compromís lamenten que l’Alcalde continue insultant la intel·ligència de la ciutadania, afirmant, una vegada i un altra, que projectes, com el de l’escultura d’Espí, són a “cost zero”. La formació demanarà, de nou, l’accés a l’expedient d’aquesta nova escultura: “Tenim raons per témer que aquest “regal” li coste a Gandia el què no té”

Foto: Gente de la Safor

Compromís per Gandia tornarà a demanar, una vegada més, l’accés a l’expedient relatiu al “regal” (segons l’alcalde) de l’escultura que ja està ubicant-se a la rotonda del 25 d’abril, a càrrec del seu autor, Jaume Espí. Així ho ha explicat aquest matí la seua portaveu i regidora a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, qui ha explicat que “temen, amb sobrats motius” que allò que Arturo Torró ha justificat com a “un regal” i que “no costarà diners a la ciutat”, siga altra maniobra de màrqueting i “cost zero” fictici.

Així, des de la formació insisteixen en què no els agradaria malpensar que aquesta escultura estiga sent pagada, indirectament, a càrrec d’altres actuacions que l’escultor està duent a terme en la ciutat: “Perquè això significaria estar mentint a la ciutadania i insultar la seua intel·ligència. Ens resistim a pensar que un govern seriós puga fer eixe tipus de maniobres”, afirma Milvaques.

En aquest sentit, Compromís lamenta que l’alcalde prenga a la ciutadania com si fóra menor d’edat, a la qual se li pot dir contar un “conte” en el que tot és gratuït. “La versió de què l’escultura ha estat regalada per Espí no és creïble. Sols és qüestió de temps que tot isca a la llum”, ha avançat la regidora econacionalista qui, a més, ha lamentat que amb aquesta obra “culmina la ‘febra marbellina’ de l’alcalde de Gandia”.