“La UE Gandia és un projecte en solitari del PP. Compromís estarà present per tindre ‘cura’ del que es faça amb els diners públics”

Des de Compromís expliquen que l’alcalde els va informar del projecte ja tancat: “L’única aportació que han deixat fer al nostre grup ha sigut la creació d’una comissió de seguiment, de la qual formarem part per una qüestió de responsabilitat. Volem seguir cada pas que es done, per tal que la gestió econòmica estiga el més cuidada possible i que siga correcta”, ha explicat el regidor econacionalista, Facund Puig.

Estarien oberts a estudiar també propostes que aposten per un reviscolament del Club de Futbol Gandia, que no forma part del projecte Unió Esportiva Gandia.

Gandia, 26 de juny de 2014.-

El grup municipal Compromís ha explicat aquest matí de quina manera va a participar del projecte “en solitari” del govern de Torró, Unió Esportiva Gandia. “En primer lloc, hem de dir que quan l’alcalde ens va informar del projecte, ens el va mostrar com una cosa tancada, no vam tindre l’oportunitat de valorar-lo en profunditat, perquè poques hores després el va presentar a la premsa”, ha lamentat el regidor d’aquesta formació, Facund Puig. En aquest sentit, Puig ha assenyalat que al seu grup “ens haguera agradat participar, amb lletres majúscules. És a dir,que no se’ns haguera donat el projecte ja cuinat”.

No obstant això, allò que Compromís sí va poder traslladar a l’alcalde, va ser la necessitat de crear una comissió de seguiment que va ser acceptada: “Era una qüestió de responsabilitat amb allò que va a fer-se amb els diners públics. Consideràvem fonamental la creació d’aquesta comissió, en la qual anem a estar presents. Volem seguir cada pas que es done, per tal que la gestió econòmica estiga el més cuidada possible i que siga correcta”, ha explicat el regidor de Compromís.

En aquest sentit, Puig ha volgut afegir que el seu grup està obert a estudiar també propostes que aposten per un reviscolament del Club de Futbol Gandia, que no forma part del projecte Unió Esportiva Gandia. “Malgrat que el Club registra seriosos problemes econòmics, des de Compromís ens asseuríem a escoltar qualsevol proposta seriosa per reviscolar-lo”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *