Puig: Torró és el responsable moral del comiat de les 9 treballadores de l’escoleta de Santa Anna

Compromís s’alegra que una nova sentència dóne la raó a les treballadores de les escoletes infantils, en aquest cas de Santa Anna, però lamenta que ‘els capritxos de Torró i la seua febra privatitzadora’, perjudiquen a una ONG que fa un treball exemplar, com Cáritas.

Nova sentència que dóna la raó a les treballadores que van ser injustament acomiadades amb la privatització del servei d’escoletes públiques municipals. En aquest cas, les 9 mestres de l’Escoleta de Santa Anna, contractades per Cáritas. (http://www.radiogandia.net/noticias-cadena-ser/13404-.html)

És per aquesta rao que, Compromís, tot i alegrar-se per la sentència, considera injust que l’Ajuntament de Gandia isca absolt, mentre que una organització com Cáritas Interparroquial de Gandia, que realitza un treball encomiable per la gent més necessitada de la nostra ciutat siga considerada responsable civil subsidiari. “Ací l’únic responsable és Torró, els seus capritxosi la seua febra privatitzadora estan danyant injustament moltes famílies des de fa dos anys i la ja quebrada hisenda municipal. La privatització de les escoletes ha sigut un procés desafortunat, innecessari i costós. S’ha maltractat a unes educadores que van ser acomiadades injustament i així ho reconeix, una vegada i una altra, la justícia, per moltes excuses que done l’alcalde. I d’estalvi, res de res. Tot el contrari”.

En aquest sentit, el regidor Facund Puig, ha anunciat que quan Compromís governe “les treballadores seran integrades en les escoletes” i que aquestes “tornaran a ser públiques”.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Eugeni diu:

    Tot el proces de les escoletes des de el principi e vergonyós
    Tant les primers contractacions,com la privatització es un cúmul de poca vergonya i clientisme
    Tots heu consentit per acció omissió aquestes barbaritats
    ….com puc sabre realment els enxufats?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *