La irresponsabilitat del Ministeri d’Hisenda permet a Torró continuar gastant sense cap control

Facund Puig: “Gandia continua tenint un greu problema econòmic que la decisió del Ministeri no aborda”.

Davant l’anunci efectuat hui per l’alcalde de Gandia en el sentit que el Ministeri d’Hisenda permetrà allargar en un any el període de carència de la devolució dels préstecs de 60 milions d’euros corresponents al primer pla de pagament a proveïdors, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia vol fer les manifestacions següents:

1.- Entenem que la decisió que diu l’Alcalde de la ciutat que ha pres el Ministeri és una autèntica irresponsabilitat.

2.- El Ministeri d’Hisenda l’únic que pretén és arreglar-li el període preelectoral a Arturo Torró perquè este continue gastant abans de les eleccions (com ha fet fins ara) sense cap problema.

3.- Amb esta mesura, el Ministeri el que fa és allargar l’agonia econòmica de la ciutat un any més i traslladar als gestors de la pròxima legislatura l’inici de la devolució dels préstecs contrets en esta.

4.- L’Ajuntament de Gandia continua tenint un greu problema econòmic que la decisió del Ministeri no aborda i que portarà de manera irremeiable l’Ajuntament a la inviabilitat econòmica.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia torna a reiterar al govern municipal la necessitat de la convocatòria d’una Comissió d’Economia i Hisenda per tal de poder aclarir els termes de la decisió del Ministeri, els que es van fer públics la setmana passada i els que es fan públic ara.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *