El col·lectiu econacionalista jove anima a assistir a la manifestació antitaurina del proper 9 d’agost.

maltractamentanimalGANDIA

Compromís Jove Gandia rebutja el maltractament animal. “Entenem que les festes han de ser per a gaudi i enriquiment cultural de les persones. I no per a alegrar-se del patiment d’un animal”.

Per al membre de la coordinadora dels joves valencianistes de Gandia, Rafa Ferrer“encara que alguna d’estes pràctiques s’hagen donat al País Valencià, no és motiu perquè hagen de perpetuar-se per a tota la vida. Des de Compromís Jove Gandia, pensem que cal eradicar tota aquelles pràctiques que suposen tortura i patiment dels animals i aposten per altres que es basen en la cultura, l’educació i el respecte”.

Des del col·lectiu de Gandia som conscients de la importància de la defensa dels animals. Per això, fem una crida a totes les persones que acudisquen a la manifestació convocada per SPAMA, el proper 9 d’agost a la rotonda del Club Nàutic de la platja de Gandia a les 19 hores.