La manifestació eixirà a les 19.30 hores des de el Club Nàutic de la platja de Gandia, convocada per l’assemblea Salvem l’Auir, i han confirmat la seua presència el secretari general de Joves del País Valencià – Compromís, Quique Castelló; el portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera; i l’eurodiputat de la coalició, Jordi Sebastià.

La portaveu de Compromís per Gandia, Laura Morant i la coordinadora de Compromís Jove Gandia, Clara Garcia, han volgut fer hui una crida a la ciutadania que s’estima el seu territori a participar en la manifestació del pròxim dissabte, 23 d’agost, a les 19.30 h, des del Club Nàutic de la Platja de Gandia, sota el lema: La Safor no es toca. Per l’Auir, la Marjal i el Racó de Tomba, convocada per l’Assemblea Salvem l’Auir.

Laura Morant ha tornat a reivindicar la protecció i posada en valor dels nostres espais naturals, “greument amenaçats per l’ambició especulativa del Partit Popular. No només des d’un punt de vista mediambiental, per garantir el llegat a les noves generacions, també com a motor econòmic. Un nou model és possible. Podem oferir un producte diferenciat de la resta de destins turístics, que represente els valors naturals i culturals del nostres pobles. Solament amb un canvi del model territorial i turístic podrem afrontar el futur amb garanties i sortir d’aquesta crisi econòmica i de valors a què ens han abocat les polítiques d’especulació i de destrucció del territori”.

Per la seua banda, la coordinadora local dels joves de Compromís, Clara Garcia ha recordat que “qualsevol intervenció urbanística en l’Auir malbaratarà el nostre present i el nostre futur. Els joves tenim dret a dir-hi la nostra. Acudeix a manifestar-te el dissabte per salvaguardar el nostre medi ambient. Prou de destrucció. Salvem el nostre territori”.

A la manifestació han confirmat la seua assistència el secretari general de Joves del País Valencià – Compromís, Quique Castelló; l’eurodiputat de Compromís – Primavera Europea, Jordi Sebastià, qui recentment va anunciar que la protecció dels espais amenaçats de la Safor serà una de les seues primeres accions reivindicatives a Brussel·les; i el síndic del Grup Parlamentari Compromís a les Corts, Enric Morera.