El PP continua ‘tirant’ els diners públics obrint un xiringuito a Rafalcaid sense cobrar cànon

Compromís vol saber el costos de la contractació, connexions a la llum, l’aigua, el clavegueram i cóm pensa recuperar l’Ajuntament la inversió realitzada sense cobrar-li a l’adjudicatari de l’establiment.

Compromís s’ha assabentat de la notícia de la reobertura del xiringuito dels Marenys de Rafalcaid, després de l’adjudicació tardana i la renúncia de l’anterior concessionari. “Desconeixem els procediments de contractació seguits per a efectuar les dos adjudicacions i ens fa l’efecte que el el govern del PP ha balafiat, una vegada més una quantitat de recursos públics que no té en la construcció d’un establiment que ningú havia demanat”, ha assegurat la regidora-portaveu, Lorena Milvaques. Compromís vol saber el costos de construcció, connexions a la llum, l’aigua, el clavegueram, etc… I de quina forma pensa recuperar l’Ajuntament de Gandia la inversió realitzada “si tenim notícies que el concessionari no haurà de pagar cap cànon”.

És per aquesta raó, que Compromís denuncia, una vegada més, “la forma que té el PP de gastar diners públics en infrastructures innecessàries quan és de sobra coneguda la ruïna econòmica de l’Ajuntament de Gandia”.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Comentaris

 1. Eugeni diu:

  Quimed denuncies heu fet davant del jutgat?
  Pq tot son paraules amb les escoletes,Els espías pública i el seu financament…..blabla
  La questio es molt simple
  MOLT COBREN Els POLITICS municipals,i quines politiquea de contratacio teniu…
  Tal vegada la vostra vocación de servicio público siga masa cara.

  • Facund Puig diu:

   Per què hem d’anar al jutjat? És que tot ho han de resoldre els tribunals? Nosaltres utilitzem la via política i la de denúncia pública perquè la gent conega com s’estan gestionant els diners públics. No és necessari estar contínuament presentant denúncies i querelles davant la justícia. Això és car i poc gratificant.
   Pel que fa al que cobren els polítics. Jo t’ho diré: la meua companya té una dedicació a mitja jornada i jo tinc una assignació´per cada plenari o comissió a què assistisc.El Partit Popular compta amb 12 regidors amb dedicació a jornada completa. No som precisament nosaltres, els regidors de Compromís, els que estem esquilmant amb els nostres jornals l’Ajuntament de Gandia.
   Si vols saber més, pregunta. D’eixa manera evitarem que es llancen afirmacions tendencioses sense cap tipus de suport real.

   • Eugeni diu:

    Perdona si te molestat
    Tb estic en contra amb les politiques del pp
    Tan sols dirte que falta serietar i profesoonalitat ala politics….tal vegada per que han plvidat la paraules clau dels honrats:PERDO i ADEU

 2. Eugeni diu:

  Per cert dues coses
  -respecte als diners,molt?
  -respecte als jutgats,quans parlem de robar i bla bla…son delictes o tan sols xarraetes de bar?

 3. Facund Puig diu:

  Bon dia.
  No tens perquè disculpar-te. Només pretenc oferir la informació a què com a ciutadà tens dret.
  Pel que fa a les retribucions, actualment, a l’Ajuntament de Gandia hi ha tres situacions:
  a.- 12 regidors dels PP cobren uns 2.400 euros nets al mes per tindre dedicació exclusiva.
  b.- 1 regidor del PP, 1 del PSOE i 1 de Compromís cobren 1.200 euros nets al mes per les seues dedicacions parcials.
  c.- 1 regidor del PP, 9 del PSOE i jo mateix cobrem uns 110 euros nets per cada assistència a plenari, comissió o junta de portaveus. D’aquestes en poden haver uns mesos més (tres, quatre o cinc) i uns altres cap (com el mes d’agost).
  Pel que fa a l’assumpte dels jutjats, nosaltres pensem que el PP està fent moltes coses a l’Ajuntament que no s’ajusten a la legalitat, però raons econòmiques o de
  no-voluntat de judicialitzar la vida pública ens impedixen acudir als tribunals. A més, hem de tindre en compte que la lentitud de la justícia impedix que esta via siga suficientment efectiva.
  Si necessites alguna informació més, no dubtes a plantejar-la.
  Rep una salutació ben cordial.
  Facund Puig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *