Desitgen el millor dels èxits a la UE Gandia, però denuncien la discriminació del govern del PP cap al CF Gandia i el CF Base Gandia.

Compromís només formarà part de la comissió de control del nou club, per vigilar l’ús dels diners públics, però en cap cas participarà de la gestió.

Representants del Club de Futbol Gandia i del CF Base Gandia han manifestat al Grup Municipal de Compromís la seua inquietud pel que consideren una discriminació per part de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gandia, la qual ha primat el suport institucional a la Unió Esportiva Gandia, que s’acaba de crear.

“Des de Compromís desitgem el millor dels èxits a la UE Gandia, però no entenem que ajudar un dels clubs de la ciutat haja de suposar discriminar a altres agrupacions esportives”.

El regidor, Facund Puig, ha recordat que el seu grup va nomenar un representant en la comissió destinada a controlar la despesa de diners públics en la UE, però ha volgut deixar ben clar “que en cap cas participaran de la gestió del club, ja que la responsabilitat única, per a bé i per a mal, serà del govern de la ciutat”.

Així, Compromís demana al govern del PP que continue donant suport sense discriminacions a totes les agrupacions esportives de la ciutat i, evidentment, al CF Gandia i el CF Base Gandia, “perquè també estan formades per ciutadania de Gandia, la qual lliurement ha decidit no integrar-se en el nou projecte UE Gandia i mereixen igual respecte i consideració per part del nostre ajuntament”.