El Pla de Vials del PP hipotecarà encara més el futur de la ciutat

Compromís denuncia que el projecte, del qual no s’ha informat l’oposició, és un finançament encobert a càrrec a futures corporacions i s’ha afavorit una única empresa, perjudicant la resta d’empreses de la comarca.

Seguint amb la línia de desinformació als grups de l’oposició, Compromís ha valorat hui el projecte de Pla de Vials del govern del PP, del qual s’ha assabentat pels mitjans de comunicació. El regidor, Facund Puig, ha recordat que en el seu dia ja es van oposar al pla de viabilitat perquè contenia dèficits importants. “D’una banda, pensem que incrementa la hipoteca de la nostra ciutat a molt llarg termini. No seria més lògic que els vials anaren remodelant-se a mesura que van deteriorant-se?”.

D’altra banda, des de Compromís denuncien que es tracta d’un finançament encobert, amb càrrec a corporacions futures.

“A més a més, adjudicar el pla de vials afavorint a una única empresa, representa un perjudici i un greuge per a la resta d’empreses de Gandia i la comarca, les quals perfectament podrien participar de les obres”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *