Per a Compromís el nerviosisme del PP demostra l’enorme preocupació pel creixement de la formació i del nombre de persones que exigeixen un canvi al govern de Gandia.

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha demanant al PP de Gandia que dedique la mateixa èmfasi i energia en desqualificar la seua formació i la seua persona en resoldre els problemes reals de la ciutadania. “Mentre les xifres de l’atur continuen augmentant i cada vegada són més les famílies que estan passant dificultats econòmiques greus, el govern de la ciutat es dedica a balafiar els diners que no en té en saraos i festes i beneficiant les empreses i els negocis dels seus amiguets. Nosaltres, mentrestant, continuem treballant i creixent per construir una alternativa real, que faça possible el canvi, per rescatar les persones. I això només passa per fer fora al PP del govern”.

Per la seua banda, la portaveu-secretària local de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha restat importància a l’anunci d’una nova formació, formada per persones que en els darrers anys han militat o participat de cinc sigles diferents: EUPV, la Unitat Verds, Iniciativa i Podemos. “Dos baixes front a 31 noves incorporacions a Compromís el darrer mes, demostren que estem creixent. En tot cas, en democràcia la pluralitat sempre és bona. “

Tot i això, a la formació li resulta més que curiosa la rapidesa amb què el PP ha enviat un comunicat, minuts després de finalitzar la roda de premsa, simulant una altra maniobra, “de manual polític”, quan va aparèixer un altre partit. “Algú està posant-se molt nerviós i no ha dubtat en obrir la caixa del tot val per salvar els mobles. Nosaltres seguirem sumant al canvi”.