Fa 9 mesos que el govern local no presenta els informes de morositat. Facund Puig recorda que la llei obliga a donar compte de l’endeutament a proveïdors cada 3 mesos.

Per tercer mes consecutiu, el BIM també amaga a la ciutadania les dades de l’endeutament.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha anunciat hui que denunciarà l’opacitat del govern del PP davant el Síndic de Greuges si al llarg del mes de setembre no es fan públics els informes de morositat de l’Ajuntament de Gandia, és a dir, l’endeutament a proveïdors. El regidor, Facund Puig, sospita que la quantitat que es deu “serà tan elevada que Torró no s’atreveix a mostrar-los”. Compromís recorda que legalment el govern està obligat a presentar trimestralment aquesta documentació. “Continua sense convocar-se la Comissió d’Hisenda i fa 9 mesos que no se’ns faciliten els informes de morositat. La ciutadania es mereix saber en què es gasten els seus diners i si el PP no ho fa, posarem en marxa els mecanismes legals pertinents”.

Precissament, Compromís ha tornat a denunciar hui que, per tercer mes consecutiu, el Butlletí d’Informació Municipal, el BIM, amaga les dades d’endeutament municipal, tal i com es va comprometre el govern del PP a principis de legislatura. Puig, recorda que l’alcalde “va mentir quan al Ple municipal del mes de juliol em va assegurar que es tractava d’una errada que seria subsanada al número de juliol del BIM”.