La Comissió d’Hisenda informa d’una sisena tanda de factures extrapressupostàries per valor de 158.000 euros

A la Comissió d’Hisenda que ha tingut lloc hui dijous s’ha informat de la sisena tanda de factures extrapressupostàries (que no han estat pagades al pressupost de 2013, perquè no hi havia prou diners consignats) per valor de 158.000 €. Si sumem el conjunt de totes les extrapressupostàries pagades al llarg de 2014, arribem a la xifra de 5.171.551 €, “i això que queden encara 4 mesos per finalitzar l’exercici”, tal i com ha indicat el regidor, Facund Puig.

Per a Compromís, resulta difícil d’explicar que continuen devent-se tants diners d’exercicis anteriors. “A més, cal recordar que fa poc treballadors de l’empresa concessionària FCC van assegurar que l’Ajuntament encara els devia 11 milions d’euros. Ens preocupa molt que la gestió nefasta del PP estiga arruïnant també les empreses proveïdores de Gandia i la comarca”.

Compromís reitera les crítiques al descontrol polític absolut de la gestió en el capítol de les empreses municipals, “cosa que complica moltíssim el futur econòmic de la nostra ciutat”.