Consideren que els gandians i les gandianes no es mereixen uns governants que han convertit la ciutat ducal i dels clàssics en la del ‘Gandia Shore’, les corregudes de bou, “els mil euros de merda” o la cercavila de leprosos…

Es pregunten què ha fet Torró per llavar la imatge de la Fira “quan hi ha milers de programes pel carrer on encara s’anuncia per a demà dissabte aquest acte que denigra els qui pateixen la malaltia i els qui tenim un mínim de sensibilitat. Quina serà la pròxima humiliació? Exigim responsabilitats, d’una vegada per totes”.

A Compromís per Gandia asseguren sentir-se “avergonyits”, perquè novament la imatge de Gandia es veu embrutada i apareix públicament associada a fets lamentables, com l’acte que es va programar a la Fira i Festes de Gandia on una “Cercavila de leprosos”, una família “infectada” eixia al carrer “a sembra el pànic” entre els espectadors. El regidor, Facund Puig, recorda que l’acte encara hi apareix programat per a demà dissabte,a les 22 hores, a milers de futllets i programes de festes. “Pensem que no ha estat prou un breu comunicat de disculpa, forçat per la denúncia de Fontilles. Ens preguntem què ha fet Torró per evitar que els visitants continuen veient als programes un acte que denigra els qui pateixen la malaltia i ferix la dignitat dels qui tenim un mínim de sensibilitat. Quina serà la pròxima humiliació? Exigim responsabilitats, d’una vegada per totes”.

Des de Compromís consideren que els gandians i les gandianes no es mereixen uns governants que han convertit la ciutat ducal i dels clàssics en la del ‘Gandia Shore’, el balafiament i el clientelisme, les corregudes de bous, “los mil euros de mierda”, les exhibicions de boxa… o la cercavila de leprosos.