Compromís s’alegra que la justícia obligue Torró a rectificar

Exigeixen que es faça efectiva “d’una vegada per totes” la sentència i l’Ajuntament readmeta o indemnitze les treballadores de les escoletes infantils.

LORENA MILVAQUES: “Ací l’únic responsable és Torró, els seus capritxos si la seua febra privatitzadora estan danyant injustament moltes famílies des de fa dos anys i la ja quebrada hisenda municipal”.

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha mostrat hui la seua satisfacció després de conèixer que el jutjat d’instrucció número 3 de Gandia ha imputat l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, per pressumpta desobediència, estafa i falsedat documental, en l’incompliment de l’ordre judicial de readmetre i indemnitzar 12 treballadores de les Escoletes Públiques Infantils, les quals van ser acomiadades en juny de 2012 quan es va privatitzar el servei.

En el seu moment, Compromís ja va exigir el compliment de la sentència i va advertir que la negativa reiterada de Torró, a més de conseqüències econòmiques, podria tindre repercussions jurídiques. “Ací l’únic responsable és l’alcalde. Els seus capritxos i la seua febra privatitzadora estan danyant injustament moltes famílies des de fa dos anys i la ja quebrada hisenda municipal. La privatització de les escoletes ha sigut un procés desafortunat, innecessari i costós. S’ha maltractat a unes educadores que van ser acomiadades injustament i així ho reconeix, una vegada i una altra, la justícia, per moltes excuses que done l’alcalde. I d’estalvi, res de res. Tot el contrari”.

En aquest sentit, Compromís ha tornat a demanar la reincorporació immediata de les treballadores o la seua indemnització.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *