Dos empreses i treballadors afins al PP realitzen les tasques de mantiment als barris

Compromís denúncia que mentre Torró ha suprimit els coordinadors i les brigades de manteniment per als barris, “amb l’excusa de les retallades”, dos empreses pròximes al Partit Popular estarien realitzant aquest servei, contractant a dit treballadors i facturant a l’empresa pública IPG.Gandia, 15 d’octubre de 2014.-

Des de fa un temps el govern local va decidir suprimir la figura del coordinador i les brigades municipal de barri amb el pretext d’estalviar diners. No obstant això, Compromís ha pogut comprovar com dos empreses vinculades al Partit Popular estarien contractant personal afí al PP per tal de realitzar estes tasques. De fet, estes dos empreses facturen, “de forma fosca” a l’empresa pública IPG, per estos serveis.

Per a la portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ens trobem davant “una nova mentida de Torró, qui sota l’execusa d’estalviar està privatitzant serveis per posar-los en mans dels seus amiguets. A més a més, la ciutadania pot comprovar com s’ha degradat el servei que les brigades oferien als diferents barris de la nostra ciutat”.

+info:

– LORENA MILVAQUES, portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia.

 

 

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *