Compromís proposa un veritable Pla d’Usos i Actuacions a la Marjal de Gandia

Milvaques: “Demanem que s’encete un procés per a la redacció d’un nou Pla Especial, que tinga en compte els majors nivells de protecció i actuacions de regeneració o de recuperació, compatible amb els usos tradicionals i els legítims drets dels propietaris, eliminant el camp de golf programat”.

Compromís ha presentat 10 al·legacions contra el camp de golf a la Marjal.

Compromís per Gandia, que ha presentat al·legacions contra aquest Pla Especial de la Marjal de Gandia durant els dos períodes d’exposició pública, ha reiterat l’opinió que ja tenia sobre la redacció del present pla: que en realitat el que busca és la cobertura legal per a la construcció del camp de golf en sòl no urbanitzable protegit.

A banda dels arguments ja esgrimits, els econacionalistes volen remarcar que els usos permesos o prohibits contemplats en esta normativa no suposen cap canvi significatiu respecte a les limitacions que imposen les distintes lleis que afecten l’espai. És a dir: no es tracta d’un veritable pla per a la conservació futura de la marjal.

És per això que, “ens cal un ampli consens sobre el seu futur (en el que no caben, però, agressions ni transformacions radicals). Un consens i un futur que este Pla Especial no assegura”.

A més, la regidora portaveu de Compromís, Lorena Milvaques, demana “que s’encete un procés per a la redacció d’un nou Pla Especial que compte, de partida, amb la màxima participació possible, i que tinga en compte els majors nivells de protecció i actuacions de regeneració o de recuperació, compatibles amb els usos tradicionals i els legítims drets dels propietaris, eliminant el camp de golf programat”.

Pel que fa a la resta d’al·legacions que han presentat fan referència a la memòria d’impacte patrimonial, a l’estudi acústic, als informes de les administracions consultades o sobre el camp de golf.

Consulta ací les: Al·legacions Compromís 2on tràmit exposició al públic

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *