A petició del Grup Municipal de Compromís per Gandia, el diputat al Congrés formularà la pregunta al Ministre d’Hisenda els pròxims dies.

milvaques_baldovi

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia s’ha reunit aquest matí amb el Diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, per traslladar-li la preocupació per les conseqüències que per a la delicada situació econòmica de Gandia tindria “embarcar-se en un aventura com la del parc temàtic“. Cal recordar, que l’Ajuntament està pràcticament intervingut pel govern central, “per això pensem que alguna cosa tindrà a dir Montoro. Sobretot, per la fallida econòmica d’altres ‘megaprojectes’ similars, com Terra Mítica, i les terribles repercussions que han tingut per les arques públiques“.

Baldoví s’ha compromés ha traslladar la pregunta al ministre en els pròxims dies.