Compromís abandona la comissió sobre l’empresa d’Eficiència Energètica pels insults de Torró

La portaveu, Lorena Milvaques, considera inadmissible que la màxima autoritat de Gandia, lluny de donar explicacions a les preguntes dels representants de la ciutadania sobre la vinculació de l’empresa amb el ‘cas Púnica’, es dedique a insultar-la amb qualificatius com “tómate una pastilla”.

L’alcalde també s’ha negat a convocar comissions per informar d’altres processos sospitosos d’irregularitats com el ‘cas Coco-loco” o Ozone.

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha abandonat hui la comissió on suposadament l’alcalde de la ciutat, Arturo Torró, havia d’informar l’oposició del procés de Licitació de l’empresa d’Eficiència Engergètica, per tal d’aclarir si l’empresa té o no vinculació amb la trama corrupta investigada al conegut com a ‘cas Púnica’. “Lluny d’atendre a les nostres preguntes, l’alcalde, que s’ha mostrat molt nerviós i maleducat, s’ha dedicat a insultar-me, amb expressions com “tómate una pastilla”… i a faltar-me al respecte. Em menysprea a mi i a la ciutadania a la qual legítimament representem. Per aquesta raó, he decidit abandonar la reunió”. No obstant això, Compromís ha sol·licitat per escrit l’àudio de la reunió.

D’altra banda, Milvaques també ha denunciat que la primera autoritat de Gandia s’ha negat a convocar, a petició de Compromís, comissions d’investigació sobre altres processos sospitosos d’irregularitats com el ‘cas Coco-loco” o Ozone. “La ciutadania, però, ha d’estar tranquil·la, perquè no anem a desistir en la demanda de transparència, tal i com és la nostra obligació. Si no ho fa, un jutjat li ho exigirà al govern del PP. Ja hi ha prou, Gandia no es mereix els seus governants”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *