Torró continua venent fum a la ciutadania

Lorena Milvaques: “No pararem fins que no se’ns done tota la documentació per demostrar que el Parc Temàtic només és un projecte virtual i electoralista”.


En la comissió de govern realitzada hui, a l’Ajuntament de Gandia sobre la viabilitat del projecte del futur Parc Temàtic, “el govern del partit popular, l’única cosa que ha pogut mostrar als grups de l’oposició, ha estat els esbossos del projecte, on es veu com serà el parc i les seues instal·lacions, a banda de presentar el power point, però sense cap document escrit, del pla de viabilitat de la gestora”. Així ho denúncia Compromís, el qual remarca que no se’ls ha mostrat res d’allò que volien saber sobre els accessos, el temps d’execució d’obres, entre altres coses.

El mateix Torró ha assegurat que “és ara quan s’inicia els processos adminitratius del pla de viabilitat per mitjà d’una gestora amb inversors”. Per a la portaveu muncipal Compromís per Gandia Lorena Milvaques “això ve a demostrar el que ja haviem vingut denunciant en anteriors ocasions, la venda de fum que l’alcalde de la ciutat està fent sobre aquest projecte del Parc, perquè, ja ha venut una data inaugural, maig de 2017, i encara no hi ha cap pla real on es mostren quins seran els accessos i com afrontaran la part de l’àrea humida que abasteix part del terreny on se situarà el futur Parc”.

Compromís ha tornat a exigir tota la documentació que hi haja on es demostre la viabilitat del projecte, ja que una vegada més, els grups de l’opsició s’han hagut d’enterar mitjançant els mitjans de comunicació. Finalment, Compromís ha reiterat la seua opocisió a tota actuació que es realitze en una àrea tan sensible medianbientalment com és la Marjal de Gandia.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *