Compromís denúncia que fa tres mesos que el MAGA està tancat.

  • El Grup Municipal de Compromís per Gandia denúncia que des de dia 1 d’agost, el Museu Arqueològic de Gandia té les seues portes tancades.

Com hem pogut per diverses informacions. des del dia 1 d’agost, el MAGA es troba tancat al públic. L’excusa sembla ser que és el fet que s’ha de traslladar material d’una sala a una altra. No obstant això, Compromís no enten com es pot tardar tres mesos a realitzar un treball que, perfectament podria estar resolt en 48 hores.

Cal tenir en compte, que des de fa tres mesos, es va adjudicar la nova contractació de la gestió del Museu Arqueològic de Gandia. Des d’eixe moment i fins ara, la nova empresa està cobrant dels diners públics sense realitzar cap activitat d’obertura al públic.

Compromís crítica el nul interés que, el govern del Partit Popular ha manifestat, des que governa a Gandia, pel treball realitzat des del Museu Arqueològic. Entre unes excuses i altres en tres anys el MAGA, quasi ha estat més temps tancat que obert.

+ més informació: Facund Puig, Regidor del Grup Municipal Bloc-Verds Compromís

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *