Per a la secretària local, Laura Morant, aquest fet és molt desafortunat i impropi de un representant de la ciutadania, “amb l’agreujant que es fa ostentació a través de les xarxes socials”.

Demanen a l’alcalde de la ciutat, com a cap del govern i promotor de la festa privada ‘torror-night”, que censure aquest tipus de comportaments.

Per a Compromís per Gandia, quasevol persona té llibertat per a, en l’àmbit privat, disfressar-se del que vullga. “El que ocorre és que si eres un càrrec públic, que representes la ciutadania, et disfresses de Hitler, dictador o feixista, et trobes en una festa organitzada per la màxima autoritat de la ciutat, per molt privada que siga i fas ostentació en les xarxes socials, els fets són greus i condemnables”.

És per això, que la portaveu-secretària local de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha exigit disculpes públiques al regidor, per una actitud “tan desafortunada” i a l’alcalde, de la ciutat, “com a cap del govern i promotor de la festa privada ‘torror-night” que censure aquest tipus de comportaments.

Compromís assegura “estar fart” que la nostra ciutat siga portada, dia sí i l’altre també, per notícies que danyen la seua imatge i que no es corresponen amb el que la ciutadania es mereix.