Facund Puig: “ Hem de fer notar aquestes dades tant negatives que contrasten amb altres grans ciutats de la comarca”.

Gandia 5 de novembre de 2014.

Una vegades més i després d’haver eixit les dades de l’atur a la ciutat de Gandia. El Grup Municipal de Compromís per Gandia veu amb gran estupor aquestes dades tant dolentes del mes d’octubre pel que respecta a l’atur, on a la ciutat de Gandia s’ha vist incrementat en 222 persones més. El regidor Facund Puig recorda “hem de fer notar aquestes dades tant negatives que contrasten amb la baixada de persones aturades a ciutats com Tavernes i Oliva entre altres pobles de la comarca o del País Valencià”.

Convé recordar que al mes de setembre les dades de l’atur a Gandia, on ja es van veure incrementades en unes 500 persones més aturades. D’aquesta manera, Compromís vol concloure amb dues qüestions: A Gandia, un mes més es continua destruint ocupació, a pesar dels anuncis grandiloqüents en sentit contrari per part del govern del PP. I dos, l’única ocupació que aconsegueix crear l’Ajuntament de Gandia és la que de manera precària contracta directament l’Ajuntament, mitjançant el Pla d’ocupació.

Per a Compromís és impossible que Gandia isca del desert en matèria d’ocupació que constata evidentment que les polítiques de foment d’ocupació del Partit Popular han sigut un autèntic fracàs.

– + més informació: Facund Puig, Regidor del Grup Municipal Bloc-Verds Compromís