baladre 4 Baladre 3 Baladre 1 Baladre 7 Baladre 5 Baladre 6

MILVAQUES: “No entenem l’obssessió malaltissa de Torró amb els espais naturals de la ciutat. No desestirem fins aturar les agressions mediambientals al nostre territori i impulsarem, des del govern, una nova política de recuperació i conservació de la Gandia Verda”.

Com ja és habitual en aquesta ciutat, una vegada més i després d’una denúncia veïnal, Compromís ha pogut comprovar “in situ” com el govern del Partit Popular està portant endavant el deteriorament i la malversació del patrimoni natural de Gandia, en aquest cas, de la Plaça Balabre, amb la tala d’almenys una dotze arbres.

És per això que, Compromís per Gandia denúncia una vegada més aquesta “obsessió tant malaltissa de l’alcalde Arturo Torró, per la destrucció de les zones verdes de la ciutat de Gandia”, com ja ho ha fet anteriorment en altres llocs com: el Clot de la Mota, la Plaça del Jardinet o pròximament, el Parc Sant Pere, sinó s’aconsegueix frenar abans aquesta malaurada actuació.

Estem assistint a un episodi més d’agressió al nostre patrimoni natural”, ha explicat Lorena Milvaques, regidora de la formació a l’Ajuntament de Gandia, “i no podem quedar-nos de braços plegats. Aquest Ajuntament té un Consell de l’Arbratge, que el PP no ha convocat en tota la legislatura. D’una vegada per totes, Torró ha d’entendre que, abans de la seua arribada, al consistori funcionaven certs mecanismes de participació ciutadana, d’entre altres coses, per a fer copartícip a la ciutadania d’accions sobre el patrimoni de la ciutat, com és el natural”, ha continuat explicat. En aquest sentit, des de la formació econacionalista han demanat la convocatòria “urgent” d’aquest Consell, “sense més excuses”, per donar explicacions de per què el govern ha ordenat aquesta nova tala.

Milvaques no pararà fins aconseguir aturar aquest tipus d’agressions ecològiques i ha anunciat el seu compromís d’impulsar des dels govern de la ciutat una política de recuperació i conservació del patrimoni natural, amb la participació de la ciutadania, mitjançant els òrgans ja existents i d’altres de nova creació.