Compromís demana al govern municipal la supressió de la tarifa extraordinària en el rebut de l’aigua

Consideren que la supressió d’aquest cànon suposaria l’estalvi entre 12 i 15 euros per rebut, a una família mitjana.

Facund Puig: “Una vegada pagada la inversió, caldria tenir present una reducció o la supressió en la tarifa de l’aigua, ja que s’ha complit el termini i el seu objectiu”.

Gandia, 26 de novembre de 2014.-

Aquest mateix matí, el Grup Municipal de Compromís per Gandia ha registrat una moció per a demanar la supressió del cànon extraordinari en el rebut de l’aigua potable de Gandia. Recorden que des de l’any 2004, la ciutadania de Gandia va començar a pagar en el rebut de l’aigua, un increment per tal de fer front a les despeses ocasionades per les inversions realitzades en plantes que tenien com a objectiu, reduir la quantitat de nitrats que contenia l’aigua potable de Gandia. Aquesta tarifa extraordinària estava prevista per 10 anys (període necessari per fer front al pagament dels costos d’inversió).

Compromís s’ha donat compte de que, durant aquest mes de novembre, s’ha complit el termini d’inversió dels costos. El que és ben cert, és que estem parlant de xifres ben importants, ja que en els temps que corren, la supressió d’aquest cànon suposaria l’estalvi entre 12 i 15 euros per rebut, a una família mitjana, ja que l’empresa concessionària de l’aigua recapta per aquest concepte 2.5 milions d’euros a l’any. És per aquest motiu que el regidor, Facund Puig, assegura que “una vegada pagada la inversió, caldria tenir present una reducció o la supressió en la tarifa de l’aigua, ja que s’ha complit el termini i el seu objectiu”.

+ informació:

Facund Puig, regidor del Grup Compromís per Gandia.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *