Recorden que han estat necessàries protestes al carrer, recollida de signatures, mocions al Ple, denúncies al jutjat, sentències favorables, etc… perquè el govern pose punt i final a un llarg procés injust que ha costat un gran patiment a moltes persones i més de 2 milions d’euros a la ciutadania.

LORENA MILVAQUES: “És lamentable que Torró no assumisca responsabilitats per uns fets tan greus que han fet molt de mal a moltes famílies, que ha contribuit a degradar la imatge i la qualitat de l’educació infantil a la nostra ciutat, a banda de deteriorar encara més la malmesa economia municipal”.

Només conèixer la notícia que el govern local de Gandia, finalment, reincorporarà les treballadores de les escoletes infantils, injustament acomiadades fa més de dos anys, el Grup Municipal de Compromís ha volgut felicitar-les i mostrar la seua satisfacció per la resolució  d’una situació “que mai havia d’haver passat”.

La regidora-portaveu, Lorena Milvaques, ha recordat el llarg i dur procés viscut per les treballadores i les seues famílies que han hagut de patir menyspreus, desqualificacions i injúries per part dels representants del PP. I és que han estat necessàries protestes al carrer, recollida de signatures, mocions al Ple, denúncies al jutjat, sentències favorables, etc… perquè el govern pose punt i final a un llarg procés injust que ha costat un gran patiment a moltes famílies i més de 2 milions d’euros a la ciutadania.

És per aquesta raó, que eixigeixen responsabilitats als causants d’aquesta situació. “És lamentable que Torró no assumisca la seua culpa per uns fets tan greus que han fet molt de mal a moltes famílies, que ha contribuit a degradar la imatge i la qualitat de l’educació infantil a la nostra ciutat o que ha deteriorat encara més la malmesa economia municipal”.

En aquest sentit, ha recordat que una de les primeres accions que faran quan accedisquen al govern de la ciutat, a partir del pròxim 24 de maig, serà rescatar la concessió de les escoletes infantils municipals i garantir la seua gestió pública.