Compromís dubta de les afirmacions ‘electoralistes’ de Torró sobre el refinançament del deute.

No es creuen res del que ha afirmat el PP fins que no hi haja documents oficials per escrit que avalen declaracions com les realitzades i asseguren que l’únic mecanisme de què disposa l’Ajuntament per disminuir l’enorme deute que arrossega la hisenda municipal de Gandia és gastar menys.

FACUND PUIG: “Desgraciadament per a Gandia, mentre estiga governada per Arturo Torró, a pesar d’afirmacions com les realitzades ahir, la quantitat enorme d’enxufats, els gastos superflus i els saraos d’estiu continuaran provocant un forat cada vegada més gran en els diners públics locals impossible de controlar”.

Davant les declaracions realitzades ahir per l’alcalde de Gandia en el sentit que el refinançament del deute municipal no comportarà un increment d’impostos per a la ciutadania, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, vol realitzar les manifestacions següents:
1.- Estem en un any electoral i en este període de precampanya alguns candidats tendixen a dir moltes barbaritats. Pensem que esta és una d’eixes afirmacions sense fonament que només s’efectuen per provocar un efecte positiu entre els votants potencials.
2.- Acostumats a les persistents patranyes de l’alcalde de la ciutat i als seus anuncis grandiloqüents, no ens creurem res del que ha afirmat fins que no hi haja documents oficials per escrit que avalen declaracions com les realitzades.
3.- L’únic mecanisme de què disposa l’Ajuntament per disminuir l’enorme deute que arrossega la hisenda municipal de Gandia és gastar menys. I això el senyor Torró no vol o no sap posar-ho en pràctica.
Per tant, desgraciadament per a la ciutat, mentre estiga governada per Arturo Torró, a pesar d’afirmacions com les realitzades ahir, la quantitat enorme d’enxufats, els gastos superflus i els saraos d’estiu continuaran provocant un forat cada vegada més gran en els diners públics locals impossible de controlar.