Article d’opinió de Raül Navarro, publicat a Saforguia.

Sóc una persona feliç, forme part del projecte polític més engrescador del País Valencià. En Compromís estem fent història, el nostre procés de primàries ha marcat una forma de fer política més oberta i participativa. Amb l’equip de persones que lideraran les nostres llistes i, sobretot, amb la nostra militància, les persones que han fet possible que tot açò siga possible, el canvi està assegurat.

A Gandia la meua amiga i companya Lorena Milvaques liderà la candidatura que garantirà un canvi real a la nostra ciutat, que retornarà a la gent el protagonisme sobre les polítiques que es fan a la seua ciutat. Acompanyada de persones com Laura Morant, Alícia Izquierdo, Alexandre Ruiz… i molts altres que han donat una passa endavant.

Un canvi que guanyarem a la Generalitat, amb persones com Fran Ferri, el candidat més votat a la circumscripció de València i que s’ha revelat com un dels nous valors del canvi valencià. Però no perquè l’apadrine ningú, sinò per la seua capacitat de treball (un dels diputats, juntament Mònica Oltra, que més iniciatives ha presentat a Les Corts) per la seua sensibilitat i proximitat als problemes reals del nostre poble, dels joves, de les minories… Molts estem orgullosos del seu treball i per haver posat noms i cognoms a la corrupció, ‘l’enxufisme’, la indignació de la ciutadania que ha dit PROU!

Una candidatura a Les Corts amb persones com Josep Miquel Moya. Per a mi és el número 1 i vull veure’l a les Corts. I és que m’enorgulleix parlar d’ell com el meu pare polític. De Josep he aprés el que és ser fidel als principis i als valors del que representa el valencianisme polític i l’esquerra. I la seua capacitat enorme de treball, demostrada dia a dia a l’Ajuntament de Gandia, tant al govern com a l’oposició. Per eixa humilitat i senzillesa que el caracteritzen i que et recorden contínuament que, per damunt de tot, estan les persones.

O Tomàs Ferrandis, per la seua espenta, per ser un lluitador incansable pel seu poble, Xeresa, perquè es creu realment la cohesió de la Safor-Valldigna (ho he comprovat treballant al seu costat en l’executiva comarcal), perquè es rebel i no té por als molins…

Els acompanyaran diputats com Vicent Marzà (comarques de Castelló), Mireia Moyà o Josep Nadal a les comarques d’Alacant. Liderant el vaixell Mònica Oltra i Enric Morera, l’equilibri, el ying i el yang que retornarà la dignitat, la il·lusió i el somriure al nostre poble. Però la millor candidatura són les més de 40.000 persones inscrites que senten seu el resultat i el Compromís pel canvi valencià.