Han demanat la convocatòria extraordinària i urgent del Consell d’Administració d’Iniciatives de Comunicació de Gandia, S.L. per exigir explicacions sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia.

Consideren que l’Ajuntament no pot desvincular-se ara de les seues empreses i ha de pagar als treballadors que van ser injustament acomiadats “pels capritxos, la supèrbia i els interessos particulars de Torró”.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha sol·licitat aquest matí la convocatòria extraordinària i urgent del Consell d’Administració d’Iniciatives de Comunicació de Gandia, S.L., l’empresa pública dependent de l’Ajuntament de Gandia, després d’assabentar-se pels mitjans de comunicació que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha estimat el recurs presentat pels ex treballadors de Gandia Televisió, que van ser acomiadats de forma improcedent, després del tancament de l’ens. Així, la justícia obligaria a l’empresa pública a pagar més de 900.000 euros, entre salaris de tramitació i indemnitzacions per acomiadament improcedent.

La portaveu de Compromís, Lorena Milvaques, ha lamentat que el PP intente mentir i enganyar la ciutadania, “fent-nos creure que no hi ha una vinculació directa entre l’Ajuntament i la seua empresa pública en procés de liquidació i, per tant, no ha està condemnat. El seu soci únic i hereu universal és l’Ajuntament. El consistori és qui injecta diners a les empreses públiques i també el responsable de la seua gestió dolenta i dels deutes contrets. Això és molt fàcil d’entendre”.

Milvaques ha recordat que, a l’igual que en el cas del comiat de les treballadores de les escoletes, el cas de Gandia TV acabarà costant “molts diners, que no tenim, a la ciutat. Els capritxos, la supèrbia i els interessos particulars de Torró i la seua cort ens estan passant una factura molt alta, sense oblidar el dany moral i el perjudici econòmic directe a moltes famílies d’esta ciutat. Malauradament, serà un altre govern el qui haurà de pagar els plats trencats del PP. Però els demanarem responsabilitats”.