Facund Puig: “La nova sentència adversa demostra la negligència que ha tingut Torró amb les treballadores de les escoletes”

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha valorat la nova sentència judicial que s’ha conegut hui i que dóna la raó a una treballadora de les escoletes infantils, condemnant a l’Ajuntament de Gandia.

“Aquesta és una nova sentència adversa de les múltiples que hi ha hagut al llarg de la legislatura i suposa la ratificació de les barbaritats comeses pel Govern d’Arturo Torró en matèria educativa i principalment amb les treballadores de les escoletes”, ha lamentat el regidor de Compromís Facund Puig.

La sentència condemna a l’Ajuntament a readmetre a la treballadora i pagar-li el salari que ha deixat de percebre durant els mesos que hi ha estat acomiadada.

Puig s’ha alegrat de què “la justícia haja deixat les coses en el seu lloc i restituït els drets que li pertocaven a aquesta treballadora, que l’Ajuntament de Gandia li havia negat”. En aquest sentit, ha felicitat en nom del Grup Municipal de Compromís a la treballadora “per la seua valentia i per l’èxit final aconseguit”.

Per contra, Puig ha denunciat la negligència amb la qual ha actuat l’Ajuntament respecte a aquest tema, que tindrà conseqüències dolentes en les arques municipals: “La sentència augmentarà el ja considerable forat negre de l’Ajuntament de Gandia, que no tindrà altre remei que pagar encara més diners que no tenia pressupostats”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *