El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha valorat la nova sentència judicial que s’ha conegut hui i que dóna la raó a una treballadora de les escoletes infantils, condemnant a l’Ajuntament de Gandia.

“Aquesta és una nova sentència adversa de les múltiples que hi ha hagut al llarg de la legislatura i suposa la ratificació de les barbaritats comeses pel Govern d’Arturo Torró en matèria educativa i principalment amb les treballadores de les escoletes”, ha lamentat el regidor de Compromís Facund Puig.

La sentència condemna a l’Ajuntament a readmetre a la treballadora i pagar-li el salari que ha deixat de percebre durant els mesos que hi ha estat acomiadada.

Puig s’ha alegrat de què “la justícia haja deixat les coses en el seu lloc i restituït els drets que li pertocaven a aquesta treballadora, que l’Ajuntament de Gandia li havia negat”. En aquest sentit, ha felicitat en nom del Grup Municipal de Compromís a la treballadora “per la seua valentia i per l’èxit final aconseguit”.

Per contra, Puig ha denunciat la negligència amb la qual ha actuat l’Ajuntament respecte a aquest tema, que tindrà conseqüències dolentes en les arques municipals: “La sentència augmentarà el ja considerable forat negre de l’Ajuntament de Gandia, que no tindrà altre remei que pagar encara més diners que no tenia pressupostats”.