Compromís assegura que si té poder decisió farà tot el possible perquè no s’execute el Camp de Golf de la Marjal

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha valorat l’anunci realitzat divendres passat per l’alcalde de Gandia al qual s’informava que la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana donava el vistiplau a l’execució del Camp de Golf en la Marjal de Gandia. Una valoració que, com no podia ser d’altra forma, ha sigut crítica, tal com ha sigut des del primer dia en què es va a començar a parlar del projecte.

La portaveu de Compromís i candidata a l’alcaldia per Més Gandia Lorena Milvaques considera que aquest camp de golf a la Marjal “és una aberració” per diversos motius. En primer lloc perquè s’ubica en “una zona molt sensible mediambientalment com és l’ecosistema de la Marjal de Gandia”. També perquè “es tracta d’una infraestructura per a la qual no hi ha cap demanda”; i finalment, perquè “serà necessària una gran quantitat d’aigua que es traurà de la xarxa d’aigua potable”.

Milvaques es pregunta si la Comissió Territorial d’Urbanisme és conscient que ha pres aquesta decisió només a una setmana de la celebració de les eleccions. “Aquesta decisió ha sigut merament política, i sense cap suport tècnic. Els informes i els arguments polítics han sigut adversos durant tot el procediment i caldrà veure si el camp de golf es farà o no quan es coneguen els resultats de les eleccions del 24 de maig”

D’altra banda, segons explica Milvaques“ens sembla del tot dramàtic que l’Ajuntament haja de pagar una quantitat als propietaris per l’expropiació d’uns terrenys que damunt estaran revaloritzats, quan l’Ajuntament ara mateixa no té diners per a fer front a aquesta mena d’inversions”. Aquesta reflexió “no és de collita pròpia sinó que està avalada pels informes constants que ha fet la intervenció municipal durant tota la tramitació”.

Per tot això, el Grup Municipal de Compromís mostra “la seua oposició més rotunda a aquesta barbaritat que és el Camp de Golf de la Marjal” i manifesta que si té poder de decisió després de les eleccions “farà el possible i l’impossible per tant d’evitar l’execució d’aquest projecte”.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *