L’anunci de Torró sobre l’arribada de la Clinica Quirón o la Universitària de Navarra és pura publicitat electoral

Lorena Milvaques: “Torró està desesperat buscant arrapar un grapat de vots i per això el que somnia a la nit, no té cap problema d’amollar-lo pel dia”.


Davant la informació apareguda als mitjans de comunicació sobre la possibilitat que la clínica Quirón o la Clínica Universitària de Navarra estiguen estudiant instal·lar-se a l’Antic Hospital Francesc de Borja de Gandia, el Grup Municipal de Compromís ha assegurat que es tracta de “pura publicitat electoral sense cap tipus de fonament real”.

Així ho ha explicat, la portaveu de Compromís i candidata a l’alcaldia per Més Gandia Lorena Milvaques que considera que “Arturo Torró pretén fer veure a la ciutadania que allò que no ha sigut capaç de fer en quatre anys –buscar una alternativa al trasllat de l’antic al Nou Hospital- ho farà només tres dies abans d’eleccions”.

D’altra banda, ha assenyalat Milvaques, resulta “ben curiós que fa només uns mesos l’alcalde es gastara un dineral en fer un concurs d’idees que ara no sabem ben bé perquè aprofita”. La sensació que tenim en Compromís és que “Torró està desesperat buscant arrapar un grapat de vots i per això el que somnia a la nit, no té cap problema en amollar-lo pel dia”, conclou Milvaques.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *