Compromís condemna les agressions a la seua seu i les d’EUPV Gandia i el Casal Jaume I de la Safor-Valldigna

La secretària local i portaveu de Compromís per Gandia, Laura Morant, ha lamentat les darreres agressions contra les seus de Compromís, EUPV i el Casal Jaume I a la capital de la Safor-Valldigna.

IMG-20151208-WA0010

Per a Compromís el vandalisme i la violència no tenen cabuda en un sistema democràtic. “En democràcia hi ha moltes formes i possibilitats de protestar, fins i tot contra nosaltres. Però sempre de forma pacífica i democràtica, sense vandalisme, insults i amenaces”.

Morant ha recordat que Compromís sempre ha condemnat qualsevol tipus de violència, independentment del color polític de les víctimes..

La coalició ha patit incomptables agressions, atacs vandàlics, pintades a la seua seu durant els darrers anys “els quals mai han estat castigats. Fins i tot, alguns dels agressors pertanyen a grups feixistes, membres dels quals han anat en llistes electorals del Partit Popular, qui tenia totes les competències en matèria de seguretat a la nostra ciutat, el tres en ratlla famós. El nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví ha preguntat en més d’una ocasió als responsables d’Interior. I ha obtingut el silenci, la complicitat al cap i a la fi, per resposta”, ha conclòs la secretària local de Compromís per Gandia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *