Milvaques: “Demanem a la ciutadania que continue diumenge el canvi encetat el 24 de maig a Gandia i a la Generalitat”

Els líders de Compromís i Podemos a Gandia, Lorena Milvaques i Ángel Martín, respectivament, han comparegut aquest matí a les portes de l’Ajuntament de Gandia on es va iniciar el canvi el 24 de maig passat. Una transformació que va continuar a la Generalitat i que pretenen s’extenga també al Govern Central el pròxim diumenge. “Fa uns mesos vam fer possible el canvi que semblava impensable a la Generalitat  i a Gandia. I gràcies a tu ho vam aconseguir. Ara, és el moment: D’una veu valenciana, contundent i forta a Madrid.  És el moment que contribuïm amb els nostres vots a canviar el govern de l’Estat, que tant de mal està fent als gandians i les gandianes. Amb un finançament injust, amb polítiques austericides. De governs que pensen en les persones i no en els privilegis d’uns pocs”.
I és que Milvaques assegura que hem de ser conscients que les eleccions del dia 20 no només decidiran qui ocuparà la cadira d’un o altre govern, sinó que marcaran el rumb de l’Estat per a properes generacions i per tant, són d’una transcendència absoluta per al País Valencià. “Els i les valencianes hem estat massa temps invisibles. Ara ens toca dir la nostra. I la gent ens coneix, sap com treballem, que som gent com ells, que ens rebel·la tanta injustícia”.
Per la seua banda, Martí ha destacat la importància de la jornada de reflexió de demà per a unes eleccions que ha qualificat d’històriques. “Per això demane a la gent que s’enrecorde del que ha passat durant aquests quatre anys del PP: Bárcenas, targetes black, Rato i les preferents, les portes giratòries, etc. Tantes i tantes coses en les quals ens han pres el pèl. El PP i el PSOE es van posar d’acord per canviar l’article 135 de la CE, que posava el deute per damunt dels drets socials. És el moment de les persones, d’un procés constituent que farà que l’Estat canvie cap a polítiques socials i per fi és governe amb i per les persones”.
Finalment, Lorena Milvaques ha demanat el vot el pròxim diumenge. “Perquè és el teu moment, per nosaltres, per totes i tots, et demane que renovem la confiança el pròxim 20 de desembre. Amb valentia, és el moment!”.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *