grupmeesgandia

  • La portaveu de Més Gandia, Lorena Milvaques, va reiterar al plenari la condemna i el rebuig a quasevol tipus de violència, arran de la declaració institucional pels esdeveniments d’Altsasu, presentada ahir pel PP i C’s.

Davant les declaracions malintencionades i manipulades del Grup Municipal del PP al voltant de l’opinió del Grup de Més Gandia sobre la declaració institucional presentada al Plenari d’ahir dijous pel PP i C’s (que ni es votava, ni tampoc havia de prosperar, simplement es presentava), el Grup Municipal de Més Gandia ha volgut reiterar el nostre posicionament en relació a la proposta presentada. Així, el nostre grup ha rebutjat, rebutja i rebutjarà sempre qualsevol tipus de violència. La que exercisquen les persones i la que exercisquen les institucions.

Denunciem i condemnem, de forma enèrgica, la violència com a mitjà de resoldre les diferències i el conflicte, siguen els afectats: guàrdies civils o polítics, manifestants, o immigrants, dones o persones d’orientació sexual diversa, pobres, desnonats o exclosos.

Les dones i els hòmens que conformem Més Gandia considerem que tot tipus de reivindicacions, que tot tipus d’aspiracions, les de les persones i les dels pobles, han de ser considerades, valorades i ateses sempre que es manifesten des de la consideració a l’opinió dels que no pensen igual.

I d’eixa manera, des del respecte dels uns i dels altres, les coses segur que ens aniran molt millor.

Imatge: Àlex Oltra.